We hebben een camper!

Het is 2 januari 2021 en gisteren hebben we op internet onze droomcamper gevonden. We hebben direct een mail naar de verkoper gestuurd maar die reageerde natuurlijk niet op nieuwjaarsdag. Vandaag bellen we er achteraan en krijgen te horen dat er al een bezichtiging om 11.00 uur gepland staat. Ik weet de verkoper ervan te overtuigen dat wij zeer geïnteresseerd zijn en dat hij direct moet bellen als de eerste kijkers niet direct beslissen te kopen. Om 13.00 uur belt de verkoper dat de kijkers nog bedenktijd nemen. Wij springen in de auto en rijden 2 uur door Nederland om de camper te bekijken en besluiten ter plekke. Dit is onze droomcamper en ondanks dat hij niet nieuw is, maar een showroommodel, zitten onderdelen nog in de plastic verpakking. Niet gebruikt dus. Helemaal Top. Wij zetten om 17.00 uur, vlak voor sluitingstijd onze handtekening en zijn de koning te rijk. Enkele weken later halen de camper, die dan geheel rijklaar is gemaakt, op en verheugen ons op nieuwe reisavonturen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: