Van zeilboot naar camper

Wij houden van reizen en genieten van de vele mooie plekjes op onze planeet Aarde. We genieten van mensen, cultuur en natuur. Na 17 jaar met onze zilverkleurige aluminium zeilboot Dolfijn over de Oostzee, Noordzee en Atlantische Oceaan gevaren te hebben, is de boot in 2020 verruild voor een zilverkleurige buscamper. Reizen per camper deden we ook al eerder van 2000 tot 2004. In deze blog nemen we je mee op reis, naar de vele mooie plekjes die op de wereld te vinden zijn. Laat je inspireren door onze verhalen en foto’s. En geniet met ons mee van onze belevenissen.

Wil je ons volgen op onze vele reizen, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: